//#imperfectISperfect
ABOUT ENTRY LINKS STUFF
reunion invitation??!!
Saturday, December 22, 2012 • 11:43 AM • 1 comments

  Straight to the point *cough ko cough selalu cough guna cough ayat cough ni cough* SAMPAI READER KO PUN INGAT!!! DAH2 LAR GUNA AYT TUE,, MENYAMPAH AKU~~ ikut aku lar,, blog nie aku punya bukan kau!!!

  Actually,, gmbar dkt ats b'kait ngn post arissa kali nie..mcm nie>>>>dua ari lepas arissa dpt text message from x-classmate time sekolah rendh dulu---3 msg sama from a different person,, msg tue psl reunion invitation...

  SOOO?? WHAT'S THE PROB?? my prob is>>>>arissa x tahu lg nk p'gi ke x nk,, arissa bukannya rpt sngt dengan diorng dulu---i've already asked my beautiful chubb cute sincere frenz-- over lar pulak,, korang jgn t'lalu perasan sudah --




  KORANG TAW APA DIORNG CKP?? ko x p'gi aku pun x nk.. YG 1ST CKP,, YG 2ND CKP>>> aku x leh p'gi lar,, aku ada keje ari tue>> 3RD MSG ARISSA DPT DIORNG CKP>> aku x leh p'gi,, x de kendreaan lar nk p'gi,,----

  MAJLIS tue diorng buat ari ahd nie dkt KFC lepas ZOHOR !!! ikut kn msg yg arissa terima from the brainstorming organizer >>> mcm plan t'buru2,, nk buat tetiba,, x de yg sponsor,, tempat pun mcm pilihan t'buru2.. YG AKU PASTI NIE PLAN T'BURU2~~


PASTFUTURE
MY WORDS;
I'm Arissa. Welcome to my blog! Click the tabs above to explore my blog.Constructive criticisms are highly appreciated. Don't forget to leave a tag and do follow me

YOUR FOOTPRINT PLS



OTHERS;


>> start her degree
date : 1/9/2015
at: 8.00 am


>> dapat blog baru
date : 10/2011
at: 10.37 am


>> cinderella arrived
date: 31/08
at: 10.15 am


BLOG ARCHIVE;

  • I was to be LIKE....
  • my sweetest holiday
  • ☁ cinta ,, x semuanya indah ☁
  • ♡ all maahadians are crazy about this person ♡
  • ☂ don't worry be happy ☂
  • ♥thingking 0f heR♥
  • absence makes the heart gr0w fonder!!
  • fashion victims
  • don't ever espect people behaviour based 0n their ...
  • pelik tp benar