//#imperfectISperfect
ABOUT ENTRY LINKS STUFF
wangi x ask.fm risa ??
Sunday, December 8, 2013 • 5:41 PM • 4 comments

comel x gambar tue??
klu bandingkn ngn risa yg mana lg comel??
risa lar kn haha *kidding pasti lar korang yg comel :)
serious weh risa bosan tahap kritikal nie x taw nak buat menda nie
korang x ada suggestion k ?? mana lar tahu kot2 korang nak suggest something k
btw kan korang nak tahu something tak ?? pasti korang tengah tutup telinga mata tak nak
dengar + baca benda2 yg risa nk membebel an??
argh x kira lar korang nk baca k x tp apa yg sure risa ttp nk tulis entry hehehe
*mood controlling my blog
don't mind about that it's just a messy girl yg nak buang serabut dia
see dia dh mencarut dkt lain dah , lain yg nk tulis lain yg dtulis
umm,, yay!! risa just update profile ask.fm yg memang dh buat sarang
bebrape bulan yg lepas & technically risa dh basuh profile ask.fm risa sampai wangi
so x lar korang lari kn just ngn sbb profile tue nampak cam sarang hantu + busuk
nak tahu risa basuh ngn sabun menda?? 
mesti lah daia mcm apa yang blogger aisyah azizon ckp dlm entry risa yg lps
haah !! korang t'tnya2 erk bila dia ckp?? nie pasti korang x baca ann entry risa yg lps an??
it's okay risa x ambk hati pun hehe chill lar korang :D
umm,, ask.fm dh update, poster baru siap edit 2 ,, letih lar nak siapkan semuanya dlm masa 1 hari
mustahil lar nak siapkan semua poster in 1 day tp an menda lg erk x update??
oh yea!! ari tue risa ada BW dkt blog kak irine
nak ckpnya yg risa nie punya lar lama x BW dkt blog kak irine 
tengok2 kak irine dah ada anak sulung dah pun err
x silap risa last risa BW dkt blog kak irine time kak irine still single mingle lg
nampk sngt ann risa nie lama x b'blogging ??
tp x pe skrng nie kan risa dh b'cerai dngn SPM so x de lar die nak ganggu risa lg kn??
hahah *evil laugh 
about the ask.fm profile yg dah wangi tue umm,, sperti yg risa ckp sblum nie lar
x yah segan k malu k takut k nanti risa mkn dia k aik ada k orng fikir risa sanggup mkn dia??
garang sangat erk risa sampai korng fikir cam tue??
risa x de lar garang sangat sampai mcm tue tp kiut miut ada lar hehe
klu mcm nie lar kan x kan habis punya risa mencarut tp korang tambah boring ada lar
so risa out dulu lar erk :P


PASTFUTURE
MY WORDS;
I'm Arissa. Welcome to my blog! Click the tabs above to explore my blog.Constructive criticisms are highly appreciated. Don't forget to leave a tag and do follow me

YOUR FOOTPRINT PLS



OTHERS;


>> start her degree
date : 1/9/2015
at: 8.00 am


>> dapat blog baru
date : 10/2011
at: 10.37 am


>> cinderella arrived
date: 31/08
at: 10.15 am


BLOG ARCHIVE;

  • header 1
  • kehidupan SPM yg gempak :)
  • Kpoppers Giveaway by Nanafana and Arina Azman !
  • hepy merdeka day !!!
  • please HELP me~~
  • congrats akk!!
  • “~1st GA by Hijab Valley~”
  • Giveaway by DI #2
  • Makan-Makan Giveaway By Miratul Reyyah
  • Molicious Giveaway By Nurul Ezatee