//#imperfectISperfect
ABOUT ENTRY LINKS STUFF
Allah kan sebaik-baik perancang :)
Friday, April 11, 2014 • 12:55 PM • 3 comments


Hye blogger :) dah lama tak update blog yg mcm dah jadi tempat sarang labah-labah?? Korang!!! arissa pening + risau + takut *seangkatan denganya yg dengan result SPM arissa baru-baru nie mampu ke tak bawa arissa ke pilihan U yg arissa dah pilih + courses yg arissa dah pilih..mampu ke??? arissa still ingat time ambik result SPM dulu-dulu *macam la dah lama sngat umi & abah arissa ckp okay la nie,, okay apa..*sort of like that cousin arissa yg lecturer tu pun ada bagi kata2 semangat dekat arissa,, dia cakap pilih je U mana yang arissa nak pegi Insya-Allah boleh la tue,, bukannya teruk sangat result arissa,, yang akak dulu lagi teruk *thanks akak 4 the motivational talk.

Kawan-kawan arissa pun ada bagi kata2 semangat,, diorang cakap : it's okay maybe rezeki awk dekat lain..*Insya-Allah ameen.. kenalan-kenalan arissa pun ada cakap yang never give up + bukan ke menda-menda cam nie la yang mampu menaikkan kita lagi,, insya-allah ada la tue rezeki arissa nanti..allah tue sebaik2 perancang *sort of like that. Doakan arissa yg terbaek + insya-allah yg t'baek jgk buat korang :)

Okay la,, arissa dah tak mau sedih-sedih dah,, eh-eh bila pulak arissa sedih nie,, arissa redha je ngn result SPM arissa,, btw arissa nk ucap b'juta-juta thanks buat korang yang dah bagi kata-kata semangat + everything la, thanks korang!!!.. arissa nak share something nie,, nanti korang comment la bebnyak tp 0n 1 condition bg comment yg membina taw!! :)

    

So,, apa lg yg arissa perlu improve erk?? :)



PASTFUTURE
MY WORDS;
I'm Arissa. Welcome to my blog! Click the tabs above to explore my blog.Constructive criticisms are highly appreciated. Don't forget to leave a tag and do follow me

YOUR FOOTPRINT PLS



OTHERS;


>> start her degree
date : 1/9/2015
at: 8.00 am


>> dapat blog baru
date : 10/2011
at: 10.37 am


>> cinderella arrived
date: 31/08
at: 10.15 am


BLOG ARCHIVE;

  • KPA is awesome
  • which 1 should i choose??
  • semuanya baru
  • sedih+celaru+haru biru??
  • wangi x ask.fm risa ??
  • header 1
  • kehidupan SPM yg gempak :)
  • Kpoppers Giveaway by Nanafana and Arina Azman !
  • hepy merdeka day !!!
  • please HELP me~~