//#imperfectISperfect
ABOUT ENTRY LINKS STUFF
tangkak tue jauh kot
Friday, April 25, 2014 • 11:20 AM • 1 comments


hye blogger!!! just nak mention dkt sape2 yang lupa yang semalam 24/4/2014 result matriks dah tonjolkan diri dia..yeay!!! arissa nak ucapkan berjuta-juta tahniah dekat kekawan yang dah berjaya menempatkan diri dorang dkt mana2 kolej matrikulasi yang ada dkt malaysia nie!! tahniah tahniah tah niah!!! hehehe arissa dapat matriks johor,,tp arissa nak tunggu result upu lu baru la decide nak terima ke tak tawaran tue,, jauh kot,, from kelantan to tangkak johor!!

semalam arissa ada gak survey pasal KMJ nie,, first arissa survevy blog akak yang comel nie sabila azam.. dia ckp KMJ nie best even peraturan dia a little ketat,, klu bab tue arissa x kesah pun sbb peraturan asrama arissa sekarang pun memang ketat,, :( akak tue ckp rushing la ckit hidup dkt matriks sbb dia dpt setahun,, *arissa pun sama* hidup kat KMJ nie cam ne erk?? takut la pulak nak pegi sana.

korang bila last date pengesahan terima tawran matriks?? arissa confuse arr bila last date tue,,klu boleh abang2 @ akak2 yang pernah study dkt KMJ nie,, tolong bg information about KMJ dekat arissa..leh x ?? korang boleh kat mana ?? lastly,, arissa doakan korang yang t'baek,, ohhh lupa nak gtaw,, congrats to wawa yang dapat matrik selangor,, anis yang dapat matrik perak,, anis amalin yang dapat matrik kelantan *bestnyaaaa ko dpt matrik depan umah jer* ,, aina yang dapat matrik kedah,, bieyla yang dapat mtrik perlis,, atifah yang dapat matrik penang,, *sape ag erk??* sorry lah kalau nama korang tak de dkt atas,, arissa tak sempat nak tulis,, btw tahniah korang!!!


PASTFUTURE
MY WORDS;
I'm Arissa. Welcome to my blog! Click the tabs above to explore my blog.Constructive criticisms are highly appreciated. Don't forget to leave a tag and do follow me

YOUR FOOTPRINT PLS



OTHERS;


>> start her degree
date : 1/9/2015
at: 8.00 am


>> dapat blog baru
date : 10/2011
at: 10.37 am


>> cinderella arrived
date: 31/08
at: 10.15 am


BLOG ARCHIVE;

  • Allah kan sebaik-baik perancang :)
  • KPA is awesome
  • which 1 should i choose??
  • semuanya baru
  • sedih+celaru+haru biru??
  • wangi x ask.fm risa ??
  • header 1
  • kehidupan SPM yg gempak :)
  • Kpoppers Giveaway by Nanafana and Arina Azman !
  • hepy merdeka day !!!