//#imperfectISperfect
ABOUT ENTRY LINKS STUFF
JMC @ KMJ??
Sunday, November 9, 2014 • 2:10 PM • 4 comments

Dh lama kn arissa x update blog?? SAH sah dh bersarang dah pun blog arissa nie,, lap sana sini tiup itu ini,, btw korang dpt x ipg?? Walaupun dh trlambat, arissa tetap nk ucapkan tahniah dkt yg dh dpt ipg & selamat menjd cg la korang!!Klu tnye arissa,, hmmm,, arissa x mintak pun ipg,, lgpun arissa dhjd bdx johor dh hahaha x la bdx kolej matrikulasi johor aka johor matriculation college or for shorts (KMJ @ JMC). Btol la apa yg akk2 & abg2 senior ckp hidup kt matrik nie bukan senang smuanye kena rush dh pun namanye bdx pst aka porgram satu tahun. Klu dh sekali hnyut smuanye melayan.

Apa yg arissa boleh simpulkan selama arissa jd bdx matrik johor acah2 mcm exstudent of jmc @ kmj la pulak.. 1st arissakena tukar cita2 arissa dari nk jd Dr to Ir. Sbb?? arissa sekarang dh jd bdx fizik means arissa x ambk bio but im stillwondering that did i can achieve it?? 

Second thing is that awal2 tahun hari tue arissa jd fasilitator for second batch aka second intake students. Seriously dorng sporting sangat kot lebih dr time kitorang dlu. Haaaa,, to second intake batch students' sampai bilakorng nk panggil arissa ngn pangilan akk nie?? Kita sama umur kot,, aishhh...hahaha

Tup tup dh habis dah sem 1, ohhhh myyyyy!! Exm punya la susah,, alahaiii naseb la,, muet pun dah habis dh,,alhamdulillah.. arissa doakan yg K3MD and MD18 akn kekal sampai sem 2 yg pastinye sampai habis program matrik and dpt pointer tinggi,, x de yg kena tendang ke program PDT .. amiiiinnnnn... 

Last skali jagalah diri korang even kt mana korang berada,, kita x sure macam mne masa dpn kita,, kita boleh kekal k x ngn diri kita skrng @ are we still being us like we use to be?? For sure DUIT is the important one which is D stands for doa,, U for usaha,, I?? x ingt la but for tawakkal,, bye till see u again aslmkm..


PASTFUTURE
MY WORDS;
I'm Arissa. Welcome to my blog! Click the tabs above to explore my blog.Constructive criticisms are highly appreciated. Don't forget to leave a tag and do follow me

YOUR FOOTPRINT PLS



OTHERS;


>> start her degree
date : 1/9/2015
at: 8.00 am


>> dapat blog baru
date : 10/2011
at: 10.37 am


>> cinderella arrived
date: 31/08
at: 10.15 am


BLOG ARCHIVE;

  • tangkak tue jauh kot
  • Allah kan sebaik-baik perancang :)
  • KPA is awesome
  • which 1 should i choose??
  • semuanya baru
  • sedih+celaru+haru biru??
  • wangi x ask.fm risa ??
  • header 1
  • kehidupan SPM yg gempak :)
  • Kpoppers Giveaway by Nanafana and Arina Azman !