//#imperfectISperfect
ABOUT ENTRY LINKS STUFF
Memory that can't be counted like the dusty dust
Thursday, January 29, 2015 • 1:26 PM • 5 comments


Lamanya x bukak blog,, dah nak habis matrik dah pun,, my last entry was about my first step to matriculation program, but now dah masuk sem dua dah pun,, uishhhhlama sangat tu x bukak blog,, hari demi hari ku mengitung cewahh ayat dia (ahak gelak dlm hati) dalam 3 bulan lagi aku akn exstudent of matric,, are you serious ?? ●﹏●

Ramai junior duk tanya arissa matric nie susah ke?? Betul ke orang cakap kalau masuk matric nie x de life?? Asyik rushing je kejar situ kejar sini & bla bla bla.... My straight forward answer is dum dum dum sound effect sikit no that's not right guys!! Hidup dekat matrik nie penuh ngn warna warni bak pelangi petang cewahhh bermadah la pulak hikhikhik bagi arissa x ada la rushing sangat maybe awal-awal tu ada la jugak terkena kejutan budaya bab kata orang putih culture shock,, biasa la tu sape x kankena cuture shock bila duk negeri orang kan??

Awal-awal memang akn rasa ape nie pointer sikit je dapat untuk mid sem,, ape nie?? Habis la aku,, nasihat arissa utuk junior-junior hikhik almaklumlah arissa dah dekat nak masuk angka dua dah huawaaa tuanye aku jangan duk serabut kepala apa nak jadi la itu la ini la yg pasti korang kena make sure yang korang gigih study and tabah dan sabar bab kata Dr Arifin lecturer physics practical arissa or our practicum lecturer for physic practical (MD18) ape nie melalut entah ke mana.. 

Seriously hidup dekat matrik nie best, awesome& superb even hidup kitorang dihujung tanduk bab kata our mentor Pn Murni or best know as moon dikalangan lecturer or mummy among us,, sebabnye?? korang pikir la sendiri,, hikhik nak bagi otak korang berputar-putar exercise sikit hikhik 

Lastly,, nantikan entry throwback arissa sepanjang arissa bergelar matric student,, seriously kalau korang nak pengalaman sebagai pelajar belajar dalam keadaan yang mencabar masuk la matric x rugi sikit pun, promote matric kejap hehe dadadada insyaAllah will update next entry soon alang-alang tengah cuti sem katakan.


PASTFUTURE
MY WORDS;
I'm Arissa. Welcome to my blog! Click the tabs above to explore my blog.Constructive criticisms are highly appreciated. Don't forget to leave a tag and do follow me

YOUR FOOTPRINT PLS



OTHERS;


>> start her degree
date : 1/9/2015
at: 8.00 am


>> dapat blog baru
date : 10/2011
at: 10.37 am


>> cinderella arrived
date: 31/08
at: 10.15 am


BLOG ARCHIVE;

  • JMC @ KMJ??
  • tangkak tue jauh kot
  • Allah kan sebaik-baik perancang :)
  • KPA is awesome
  • which 1 should i choose??
  • semuanya baru
  • sedih+celaru+haru biru??
  • wangi x ask.fm risa ??
  • header 1
  • kehidupan SPM yg gempak :)