//#imperfectISperfect
ABOUT ENTRY LINKS STUFF
buku fixi giveaway by yaya
Monday, May 11, 2015 • 4:25 PM • 4 comments
Nie first time arissa join giveaway setelah lama x join,, haha join ni pun bukannye berharap boleh menang ke ape but its just for fun,, right?? Buku fixi?? mybe ada yg trtanye2 buku fixi ni mcm mne?? macam pelik je tengok kulit buku,, sbb tu la orng ckp don't judge a book by its cover ngehngehngeh nk thu pasal buku fixi?? tanya la pakcik google,, nnti xde keje lak dia,, hehe first time arissa bce buku fixi ni mcm wow best nye buku ni sbb ape?? sbb dia laen dr yg laen,, hmmm smpai sini je la melalut psl buku fixi,, jom masuk pasal giveaway by yaya ni,, nak thu lebih lanjut tekan je gmbar kt ats uh,, nnti korng akn terus jump ke blog yaya.

You have been tagged!!

1) http://ana-mizu.blogspot.com/
2) http://budaksukavanilla.blogspot.com/
3) http://www.kisahemasputih.com/



PASTFUTURE
MY WORDS;
I'm Arissa. Welcome to my blog! Click the tabs above to explore my blog.Constructive criticisms are highly appreciated. Don't forget to leave a tag and do follow me

YOUR FOOTPRINT PLS



OTHERS;


>> start her degree
date : 1/9/2015
at: 8.00 am


>> dapat blog baru
date : 10/2011
at: 10.37 am


>> cinderella arrived
date: 31/08
at: 10.15 am


BLOG ARCHIVE;

  • #throwback (p1)
  • Memory that can't be counted like the dusty dust
  • JMC @ KMJ??
  • tangkak tue jauh kot
  • Allah kan sebaik-baik perancang :)
  • KPA is awesome
  • which 1 should i choose??
  • semuanya baru
  • sedih+celaru+haru biru??
  • wangi x ask.fm risa ??