//#imperfectISperfect
ABOUT ENTRY LINKS STUFF
From the heart of almost a traumatic girl
Saturday, June 13, 2015 • 10:54 PM • 2 comments

Dh lama kn arissa x update?? Busy sikit skrng ni sebab tengah buat lesen kete,,hehe busy la sngt kn padahal bljr kete bukannye tiap2 hari,, sejak 2 menjak ni je asyik bljr tiap2 hari,, nama pun test JPJ dh dkt,, by the way, today's entry will be based on experience that make her almost been traumatic about it,, and rasanya leh jgk buat peringatan utk parents2 dekat luar sana,,

Sebelum korang especially parents cari cg utk ajar anak dia cara bawak kereta,,please cari cg yg x menggatal kalau boleh selidik dlu orng yg akn ajar anak korng atau sesape skalipun,, x semestinya dia always pegi masjid,,kepala always tutup ngn kopiah,, wara' lebih dari orng laen dia x menggatal and seangkatan dengn nye,, ada ke patut dia main raba2 smua tu?? X payah la rasanye nak panjng2 kan lg cerita nie,, hanya ALLAH je yg tahu jalan cerita

Please listen to ur child,, dorng x kan la nak tipu benda2 cam ni,, please dngr ckp dorng bukannye bela orang laen,, seriously benda ni leh buat someone jd fobia,trauma and so on,, nie smua dr pengalaman,, pengalaman spe x perlu tahu,, and kalau dtanya npe x nk bgtahu?? actually its a privacy,, x kn nk burukkan orng laen lg kn?? biarlah ALLAh yg tentukan semua ni,, dh cukup rasanye if her parents yg selesaikan benda ni semua yg laen2 tu serahkn je la dekat ALLAH..

"So pls dont judge a book by its cover aka dont judge someone behavior based on their appearances"


PASTFUTURE
MY WORDS;
I'm Arissa. Welcome to my blog! Click the tabs above to explore my blog.Constructive criticisms are highly appreciated. Don't forget to leave a tag and do follow me

YOUR FOOTPRINT PLS



OTHERS;


>> start her degree
date : 1/9/2015
at: 8.00 am


>> dapat blog baru
date : 10/2011
at: 10.37 am


>> cinderella arrived
date: 31/08
at: 10.15 am


BLOG ARCHIVE;

  • buku fixi giveaway by yaya
  • #throwback (p1)
  • Memory that can't be counted like the dusty dust
  • JMC @ KMJ??
  • tangkak tue jauh kot
  • Allah kan sebaik-baik perancang :)
  • KPA is awesome
  • which 1 should i choose??
  • semuanya baru
  • sedih+celaru+haru biru??