//#imperfectISperfect
ABOUT ENTRY LINKS STUFF
U were born like that
Thursday, July 9, 2015 • 7:07 AM • 0 comments

What will you react when some1 asyik duk ungkit je kslhan yg korang pernah buat dlu?? eventhough korang x sengaja pun buat benda tu,, its just happend without ur expectation.. Dah benda tu nakjadi nak buat mcm mne lg,, seriously its hurt bila some1 always ungkit benda tu lah benda ni lah.. Semuaorng pernah buat silap,, semua orng pernah jd kalut tak tentu pasal,, kekdang orng tu x expect pun benda tu kan jadi,, sbb allah dah rancang smuanye

What will you do when some1 expect you to be some1 that korang pun rasa x tahu boleh jd mcm tu ke x?? I didnt know Y bila ngn kwn2 satu kuliah dorng ckp lembut nye kau,, jalan pun ayu je susah r nak nampak budak modul 2 (much like sc fizikal or bdk fizik) macam kau,, selalunye kasar je,, but tu pandangn dorang,, but how about some1 else?? How about ur parents?? When ur parents said korang kasar sikit x de lembutnye time buat kje and expect u to change to be ayu mcm dorng expect u should be,, What will u do?? What will u react?? Even korang dh try bnyk kali but still the result is same.. pernah some1 tnya apa mslah korang x kira la parents ke some1 that really means a lot to u ke?? Ok klu pernah korang memang patut bersyukur susah nak dpt orang cm tu.. hehe betul ke?? betul la tu kot kan??

Please la jangan nilai some1 melalui behaviour dorang,, kita x tahu apa masalh dorang,, ada sesetngah orng ni lebih suka pendam dr luahkan,, k aku mengaku aku jenis yg lebih suka pendam drpd luah kat some1,, Bagi korang semua benda yg kita nampak ngn mata ksar betul k?? Boleh ke kita tahu orang tu ikhlas k x bila tengok ngn mata kasar?? Or dia ada problem laen??


PASTFUTURE
MY WORDS;
I'm Arissa. Welcome to my blog! Click the tabs above to explore my blog.Constructive criticisms are highly appreciated. Don't forget to leave a tag and do follow me

YOUR FOOTPRINT PLS



OTHERS;


>> start her degree
date : 1/9/2015
at: 8.00 am


>> dapat blog baru
date : 10/2011
at: 10.37 am


>> cinderella arrived
date: 31/08
at: 10.15 am


BLOG ARCHIVE;

  • From the heart of almost a traumatic girl
  • buku fixi giveaway by yaya
  • #throwback (p1)
  • Memory that can't be counted like the dusty dust
  • JMC @ KMJ??
  • tangkak tue jauh kot
  • Allah kan sebaik-baik perancang :)
  • KPA is awesome
  • which 1 should i choose??
  • semuanya baru