//#imperfectISperfect
ABOUT ENTRY LINKS STUFF
#keUTHMkekita
Thursday, August 13, 2015 • 1:13 PM • 6 comments

Alhamdulillah result upu dh keluar,, cuak gilerr time tunggu result tu but alhamdulillah arissa dapat kos yang arissa nak,, korang dapat mne?? kos apa?? huhu nampaknye arissa still dekat johor laa,, ayoyoyo jauh gilerrrr,, hujung dunia uh dulu pun kena campak kat johor gak but still alhamdulillah dapat tawaran dekat uthm in civil engineering,, kitorang bdx2 pompuan exMD18 semua terpisah iein dapat ump kos electrical engineerng,, nana dapat uitm s. alam kos sc teknologi somethng,, pikah dpt upm kos mkanan x silap,, tirah dpt unimap kos photonics engineering,, huda pun dpt ump then deeb dpt umt kos sc samudera n syidah paling jauh skali trcampak kt ums

Mana geng yang dapat uthm ni bdx laki je yang ramai dapat,, kalau jumpa pun kbnyakannye kos IT,, bdx laki yg satu praktikum dlu ada yg dapat ump like alip n muz kos engneering gak,, moyy ngn hakeem utem sorang dpt sc comp sorng dpt mechanical eng, fawzan dapat usim then tan dapat ukm in actuarial sc n hadi daus atan dpt uthm sorng dpt electric sorng dpt mechanical sorng dpt civil kot klu x silap,, lg  dua orng x gtaw,, roomate arissa pun alhamdulillah dpt tawaran gak dia dpt uitm sabah kos sc kimia

But sorang je kwn arissa yg x dapat mne2 tawaran,, sabar dear ada la tu rezeki kau nanti insyaAllah kau dapat la tu kat mne2,, bnyakkan brdoa bnykkan brsabar,, teruskan lagi apply je semua eh,, aku doakn kau dapt tempat kat mne2 sekalipun yang sesuai dengan kau,, Gud luck in ur life ahead and utk korang yang sama macam kitorang tengah tunggu nak masuk u tu gud luck in what evr u do 


PASTFUTURE
MY WORDS;
I'm Arissa. Welcome to my blog! Click the tabs above to explore my blog.Constructive criticisms are highly appreciated. Don't forget to leave a tag and do follow me

YOUR FOOTPRINT PLS



OTHERS;


>> start her degree
date : 1/9/2015
at: 8.00 am


>> dapat blog baru
date : 10/2011
at: 10.37 am


>> cinderella arrived
date: 31/08
at: 10.15 am


BLOG ARCHIVE;

  • U were born like that
  • From the heart of almost a traumatic girl
  • buku fixi giveaway by yaya
  • #throwback (p1)
  • Memory that can't be counted like the dusty dust
  • JMC @ KMJ??
  • tangkak tue jauh kot
  • Allah kan sebaik-baik perancang :)
  • KPA is awesome
  • which 1 should i choose??