//#imperfectISperfect
ABOUT ENTRY LINKS STUFF
7 sem more to go
Tuesday, January 12, 2016 • 10:22 PM • 0 comments


This blog memang akan always brhabuk. Hurmm, ni pun sebab lately kind of busy with assignments, projects, presentations and blablabla.... Assignments x ada la banyak sangat tp mybe projects tu a little bit tough nk settlekn semua dengan data, reports. Alhamdulillah dpt group member yang bagi kerjasama even ada yang terkurng sikit sebab bukan semua dapat member yang sama kan?? Take it as a challenge la

Haa yang tu x pe lagi bab presentation ni pun susah, sape je yang nak present kat depan kan?? Ada yang nervous sampai terketar-ketar lutut, tangan, last kita jugak yang kena present, kalau bagithu awal-awal x pe ni tak 5 minit lagi nak present baru cakap. Sabar je la, nasib baik benda yang kena present tu x banyak facts, just calculation. Memang akn ada rasa cam x puas hati bila tengok semua project kita yang kena present but diax present langsung. Kau rasa apa?? Ok?? Kalau ok arissa salute la. But i take it as a positive things, like what my mom said take it as a positive things sebab it can helps us jadi berani, latih kita being more confident bila kena present, lama-lama x nervous la. Seriously its true.

Then selepas semua tu settle kena hadap final sem test. Nak cakap senang ok la nak cakap susah pun ada yang susah ada yang senang. hahaha Ok aku sendiri pun x paham apa yang aku cakap. Alhamdulillah satu sem dah settle, program khidmat masyarakat kitorang dengan penduduk taman cendana pun dh settle even ada sikit problem. Serious yang ni best, mybe sebab dah lama x handle program (biarpun bape bulan je x handle program) dapat la pengalaman handle program dekat UTHM ni even x besar sngat. Oh yeah lupa nak say congrats to our penerbitan crew for our khidmat masyarakat sebab berjaya masukkan program kita dalam newspaper. 
1 sem down 7 more to go 🎓🎓


PASTFUTURE
MY WORDS;
I'm Arissa. Welcome to my blog! Click the tabs above to explore my blog.Constructive criticisms are highly appreciated. Don't forget to leave a tag and do follow me

YOUR FOOTPRINT PLS



OTHERS;


>> start her degree
date : 1/9/2015
at: 8.00 am


>> dapat blog baru
date : 10/2011
at: 10.37 am


>> cinderella arrived
date: 31/08
at: 10.15 am


BLOG ARCHIVE;

  • The Thruth Story Behind It
  • #keUTHMkekita
  • U were born like that
  • From the heart of almost a traumatic girl
  • buku fixi giveaway by yaya
  • #throwback (p1)
  • Memory that can't be counted like the dusty dust
  • JMC @ KMJ??
  • tangkak tue jauh kot
  • Allah kan sebaik-baik perancang :)